FMCG – udviklingen går stærkere end nogensinde

Vores team kender FMCG-sektoren og ved hvad der skal til for at gøre en forskel.

thin

Beat yesterday

I de senere år har forbrugernes adfærd ændret sig radikalt. Teknologien har givet let adgang til en verden af produkter, information, anmeldelser og prissammenligninger – og det har gjort nutidens forbrugere mere bevidste og kritiske bl.a. omkring produkters bæredygtighed.

Mærkevareproducenterne er i konstant bevægelse og forsøger at vise vejen ved at opdyrke nye markedsmuligheder. Private label har også været præget af en markant udvikling. Tidligere blev private label primært brugt til at markedsføre low-end produkter, men i dag markedsfører mange detailkæder private labels på alle prisniveauer, og de optager til stadighed mere hyldeplads i butikkerne.

Innovation og produktudvikling er kritiske faktorer for FMCG-virksomheder. I dag gennemføres innovation ofte i tæt samarbejde med forbrugerne, der bidrager med deres erfaringer og holdninger. På den måde kan virksomhederne holde sig ajour med forbrugernes stigende krav.

Den innovative kraft skal komme fra organisationen og ved at have medarbejdere, som har fingeren på pulsen. Det stærkeste hold vinder i det lange løb. Derfor er tiltrækning og fastholdelse af velkvalificerede medarbejdere formentlig den mest kritiske udfordring for enhver FMCG-virksomhed i dag.

Man working in retail cloth shop

Bliv ringet op!

Vil du høre mere om de ydelser vi kan levere, så udfyld formularen herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Vi kender FMCG og ved, hvem der er hvem i branchen

Velkvalificerede og topmotiverede medarbejdere på alle niveauer er fortsat en afgørende faktor for at opnå konkurrencefordele. Vi hjælper med at opnå denne fordel gennem identifikation, vurdering og rekruttering af dygtige fagfolk med succesfuld historik.

Vores konsulenter har gennemført et betydeligt antal rekrutteringer til danske retail- og e-commerce virksomheder. Det har været for store veletablerede virksomheder med forskellige kædestrukturer, men også mere nicheprægede virksomheder bl.a. inden for e-commerce. Vi har omfattende erfaring med retailsektoren, og vores ekspertise indbefatter alle funktionsområder fra salgchefer, teamledere, områdeansvarlige og i særdeleshed fagområder som Online, kundeklub, og generel omnichannel, samt lederstillinger til specialister og mellemledere inden for salg og marketing, e-commerce, retail drift, indkøb, supply chain, IT og økonomi.

Men ingen opgave er for stor eller for lille, prøv os af.

CASES

Hurtig levering af vikarer

Hos Profil Match har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksibelt og hurtigt til at stille vikarer til rådighed.

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik.

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten gennem de vikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten altid er høj.

Young smiling waitress in workwear standing in luxurious restaurant