Profilmatch er i dag et landsdækkende vikar-, rekrutterings- og konsulentbureau

Vi tilbyder en række ydelser og giver således ikke kun mulighed for effektiv rekruttering af kandidater og vikarer men vi vejleder og rådgiver også alle sider af det moderne arbejdsliv. Vi tilbyder også interimsledelse på alle niveauer. Endvidere hjælper vi også gerne med e-commerce og omnichannel rådgivning og assistance samt rekruttering på key-områder indenfor branchen.

thin

PROFIL MATCH – det er os

Vi har siden 2002 i tæt samarbejde med virksomheder fra hele Danmark, stået for at finde de rigtige vikar- og rekrutteringsløsninger inden for lager, produktion, kontor, administration og håndværkere.

Vi har specialiseret os i at afdække og lytte til virksomhedernes behov og forventninger til en ny medarbejder, og gennem en grundig og professionel rekrutteringsproces, finder vi den rette kandidat til stillingen.

Vores udgangspunkt er, at vi ved at afstemme forventninger med virksomheden fra begyndelsen og løbende opdatere omkring rekrutteringsprocessens fremskridt, får fundet den helt rigtige medarbejder til stillingen og dermed letter virksomheden for denne arbejdsbyrde og dens proces.

THE ONLY RECRUITMENT AGENCY YOU’LL EVER NEED

Bliv ringet op!

Vil du høre mere om de ydelser vi kan levere, så udfyld formularen herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

PROFIL MATCH’ VÆRDIER

Vores værdisæt udgøres af tre grundværdier, der afhængigt af hinanden florerer i en stor cirkulær bevægelse. Vores aktiviteter og ydelser baseres på værdierne Happy EmployeesCustomer Satisfaction og A Good Business. Glæde, smil og godt humør smitter, hvilket afspejles i det serviceniveau vi lægger for dagen. Med et solidt kundegrundlag siden etableringen i 2002 ved vi, at hvert behov er forskelligt og sammen finder vi den bedste løsning for Jer.

HAPPY EMPLOYEES

Når vi er glade og motiveret, har vi langt bedre forudsætninger for at skabe den bedste oplevelse og de bedste løsninger – det tror vi på og det arbejder vi ud fra! Vi lytter til hinanden, vi respekterer og er ærlige ved hinanden, vi griner sammen og vi løser opgaverne sammen. Vi søger ikke en mening i vores arbejde – vi er meningen i vores arbejde.

CUSTOMER SATISFACTION

Vores glæde og motivation er grundstenene i vores bestræbelser på, at give dig den bedst tænkelige service, og ikke mindst løsning. Vi lytter til dig, vi respekterer og er ærlige ved dig, vi griner med dig og vi løser dit individuelle behov – og mere til.

A GOOD BUSINESS

Når vi er glade, bestræber vi os på at gøre dig glad. Når du er glad, har vi en god forretning. Når vi har en god forretning, er vi glade. Den fulde cirkel opnås altså med en let tilgang til smil, en forståelse og accept af mangfoldighed og et dybdegående behov for at give dig den bedste løsning.