GDPR, cookies og privatlivspolitik

GDPR og personoplysninger

Personoplysninger er alle former for informationer, der i et eller andet omfang kan handle om dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og ved øvrig brug af sitet. EU’s persondataforordning beskriver klare rammer for behandlingen af persondata. Vi registrerer og behandler kun oplysninger, som er nødvendige for os i forbindelse med administration af kandidatforløb.

Oplysninger, som vi behandler for alle vores kandidater:

  • Navn, CPR-nr, adresse, telefonnummer og mailadresse
  • Oplysninger, som du selv har anført i forbindelse med din oprettelse i vores vikarsystem
  • Oplysninger om evt. samtaler med vejleder/konsulent
  • Korrespondance mellem vejleder/konsulent og kandidat, evt. sagsbehandler
  • Netværkstrafik (it) på de systemer, som Profil Match stiller til rådighed
  • Fravær og fraværsårsager, herunder den dokumentation du afleverer

Du har ret til

  • At få at vide, hvad vi har registreret om dig
  • At få rettet oplysninger, som er forkerte
  • At få slettet oplysninger, som ikke længere er relevante når dit forløb hos os er afsluttet

Du kan kontakte Profil Match ApS vedr. persondataspørgsmål på mail-adressen: [email protected]

Du kan evt. indbringe klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., hvis du mener, at Profil Match ApS’ behandling af dine persondata ikke foregår efter reglerne.  Vi vil selvfølgelig gerne i dialog med dig forinden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.

Vores website profilmatch.dk anvender cookies, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil, tablet el. lign. med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. 
Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

profilmatch.dk anvender cookies til:
– Trafikmåling med Google Analytics. Trafikmåling kan bl.a. dokumentere antal besøgende samt forbedre brugeroplevelsen på siden.

Ønsker du ikke, at disse oplysninger skal indsamles, kan du til enhver tid deaktivere cookies i din browsers indstillinger. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at vores website ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Der indsamles ingen personfølsomme data som navn eller e-mail med cookies.