Renovationsmedarbejder til Middelfart Genbrug

Kan du lide at arbejde fokuseret, målrettet og i små teams? Er du selvstændig og motiveres af at nå dagens deadlines, så er stillingen som renovationsmedarbejder lige dig!

Dine arbejdsopgaver:

Du kommer til at være medhjælper på en skraldebil, hvor du sammen med en makker, kører ud til borgerne på den fastlagte rute og afhenter affald. Dit job bliver afhentning af skraldespande ved skel, påsætning på bil og tømning. Det er derfor vigtigt, at du trives i den friske luft og ikke er bange for at gå meget i løbet af en arbejdsdag, da du vil få en del skridt på kontoen.
En anden del af dit kommende arbejde kan være kontakt med borgere, der hilser på, mens I afhenter affaldet, og du skal derfor være servicemindet og høflig. Der vil være sidemandsoplæring, og det er derfor ikke et krav med erfaring, selvom det naturligvis vil være en fordel.

Mødetiderne ligger mandag til torsdag fra 06.00-13.30 og fredag fra 06.00-13.00. Der er tale om tilkaldevagter, hvor arbejdet kan veksle mellem 2-5 dage pr. uge.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Hvem er du?

Virksomheden sætter pris på, at deres medarbejdere er initiativrige, motiverede og arbejdsomme. Du trives med et arbejde, hvor du er ude hele dagen og arbejder selvstændigt i et tæt team.

Derudover ser vi gerne at du:

• Har gyldig stivkrampevaccine (Hepatitis A og B er en fordel)
• Er god til at bevare overblikket og holde hovedet koldt, selv når du har travlt
• Har en høj arbejdsmoral og et stort engagement
• Er selvstændig og ærekær
• Er en positiv, fleksibel og hjælpsom kollega

• Taler dansk

Hvem er virksomheden?

Middelfart Kommune leverer nemme og overskuelige løsninger indenfor genbrug af blandt andet jern, metal, plast og papir. De er eksperter i deres branche og vejleder gerne deres borgere om alt fra genvinding til affaldsminimering. Deres mål er at skabe bæredygtige miljøløsninger, som bidrager til at løse FN’s bæredygtighedsmål.

Virksomhedens medarbejdere uddannes i korrekt håndtering af det affald de arbejder med, og der sættes stort fokus på medarbejdernes sikkerhed. Samarbejde og engagement er blandt nøgleordene, og ledelsen opmuntrer til initiativ og styrke hos deres medarbejdere.

Ansøgning:
Hvis du vil være virksomhedens nye medarbejder, så kan du ansøge gennem opslaget her.
Da vi er virksomhedens rekrutteringspartner, bedes alle ansøgninger sendes direkte til os.

Lyder dette som et job for dig? Udfyld formularen og vi kontakter dig med henblik på samtale.