RETAIL – UDFORDRENDE TIDER KRÆVER EXCEPTIONELLE MEDARBEJDERE

”Retail er udfordret af volatilitet i forbrugeradfærd, e-handel og omnichannel.”

thin

Derfor har vi gjort os til eksperter i E-com

rekruttering uden at glemme butiksdrift.

Vores konsulenter har erfaring og opdateret viden om retail. De kender mekanismerne og ved, hvad der skal til for at gøre en forskel. Uanset om der er tale om traditionel retail, e-handel eller omnichannel.

Voldsomme forandringer kræver folk af den rette støbning

Der blæser nye vinde i retail, hvor forbrugernes adfærd og forventninger har stor indvirkning på udviklingen. Selvom butikkerne fortsat spiller en væsentlig rolle i kontakten med kunderne, er butiksledet kraftigt udfordret af en stigende e-handel og i retningen af omnichannel, hvor kombinationen af forskellige afsætningskanaler bliver stadig mere udbredt. Ændret forbrugsadfærd, internettet og stadig mere effektiv logistik til håndtering af e-handel åbner op for nye aktører og øger presset på retail. Hele vores team har stor erfaring indenfor Omnichannel og gennem de sidste år vundet flere priser på dette område.

Dertil kommer, at den økonomiske afmatning har påvirket detailsektoren. Discountkæderne har øget deres markedsandel, mens de traditionelle kæder har tabt terræn og forsøger sig med nye profiler på markedet. Det er vanskeligt at spå om, hvem der bliver vinderne i kampen om kunderne i de kommende år, men meget tyder på, at vi står over for et paradigmeskifte med nye tendenser, hvor eksempelvis de rene e-handelsvirksomheder begynder at åbne fysiske butikker.

God ledelse og evnen til at gennemføre omstruktureringer og skabe forandring bliver væsentlige kompetencer i fremtidens retail. Den overordnede ledelse skal have konceptuel indsigt og evne at udvikle innovative strategier for at kunne overleve i en stadig mere udfordret branche. Det kræver endvidere, at medarbejderne er fagligt skarpe og dygtige til omkostningseffektiv drift kombineret med en høj graf af forbrugerforståelse og købmandskab.

bride shopping at a retail store

Bliv ringet op!

Vil du høre mere om de ydelser vi kan levere, så udfyld formularen herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Vi ved hvor de bedste retail-talenter er!

Topmotiverede medarbejder på alle niveauer er en afgørende faktor for at opnå konkurrencemæssige fordele. Vi hjælper vores kunder med at kunne opnå denne fordel gennem identifikation, vurdering og rekruttering af dygtige fagfolk med succesfuld historik.

E-com er fremtiden og vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige medarbejdere.

Vores konsulenter har gennemført et betydeligt antal rekrutteringer til danske retail- og e-commerce virksomheder. Det har været for store veletablerede virksomheder med forskellige kædestrukturer, men også mere nicheprægede virksomheder bl.a. inden for e-commerce. Vi har omfattende erfaring med retailsektoren, og vores ekspertise indbefatter alle funktionsområder fra salgchefer, teamledere, områdeansvarlige og i særdeleshed fagområder som Online, kundeklub, og generel omnichannel, samt lederstillinger til specialister og mellemledere inden for salg og marketing, e-commerce, retail drift, indkøb, supply chain, IT og økonomi.

Men ingen opgave er for stor eller for lille, prøv os af.

CASES

Hurtig levering af vikarer

Hos Profil Match har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksible og hurtige til at stille vikarer til rådighed.

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik.

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten gennem de vikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten altid er høj.

Man working in retail cloth shop