Fleksibel og professionel vikardækning til socialpædagogisk arbejde

thin

Fleksibel vikardækning med dansk og udenlandsk arbejdskraft

Hos Profil Match har vi specialiseret os i at sikre professionel vikardækning til diverse områder inden for socialpædagogisk arbejde, herunder social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælper.

Vores vikarer ved, hvor vigtigt det er at skabe et trygt miljø for de borgere, patienter osv., som de skal tage sig af, fordi det er essentielt, at de berørte personer ikke tænker over, at det er en vikar.

Samtidig er det altafgørende, at vores samarbejdspartnere føler sig trygge, når vi sender en vikar ud til et plejehjem, bosted eller et helt tredje sted.

Bliv ringet op!

Vil du høre mere om de ydelser vi kan levere, så udfyld formularen herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Professionel omsorg og tillidsfulde rammer

For os er det fundamentalt, at vores vikarer yder professionel omsorg for patienter, borgere m.m. Derfor har vi også fokus på det individuelle behov, som skal opfyldes hos den enkelte.

Vi har en personalegruppe, som har bred erfaring med at arbejde ud fra de regler og pædagogiske værdier, der gælder på den enkelte institution. Samtidig sørger vi for at stille vikarer til rådighed, som er de mest kompetente til at løse netop jeres opgave.

Det er nemlig altafgørende, at alle føler sig trygge gennem vikariatet – det gælder borgere, vikarer og dig som virksomhed. Vi arbejder for at skabe denne tryghed, så der ikke opstår unødige bekymringer.

Vi stiller vikarer til rådighed, som bl.a. er:

  • Social- og sundhedsassistent
  • Social- og sundhedshjælper
  • Socialpædagoger
  • Pædagoger

CASES

Har du brug for en vikar med kort varsel og/eller til længerevarende opgaver?

Hos Profil Match er vi altid hurtig på tasterne eller telefonerne, så du skal ikke tøve med at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål eller brug for vikarer.

Fleksibilitet og høj faglighed er uundværligt, når det handler om at stille vikarer til rådighed, fordi nogle gange opstår et akut behov for vikarer til socialpædagogisk arbejde.

Derfor kan vi også stille professionelle vikarer til rådighed, uanset om det er med kort varsel, til længerevarende opgaver, kortere opgaver osv. Kort sagt, så imødekommer vi de behov, du har for vikarer med høj faglighed.

Vikarerne er nøje udvalgt baseret med udgangspunkt i de kompetencer og styrker de har, baseret på de behov, du skal have opfyldt. Det gør os i stand til at levere de mest kompetente vikarer til dig hver gang.

Vi gør også, hvad vi kan, for at det er den samme vikar, der bliver stillet til rådighed, hvis der er behov for vikarer af flere omgange.