FÅ ADGANG TIL HØJT SPECIALISERET ARBEJDSKRAFT GENNEM FLEKSIBLE FREELANCE SAMARBEJDER

thin

Fleksibel vikardækning med dansk og udenlandsk arbejdskraft

I dag er 17 – 20 pct. af den amerikanske arbejdsstyrke projektansat. Det er der god økonomi i, da de færreste virksomheder råder over kompetencer inden for alle områder til alle tider. Det ville heller ikke være økonomisk forsvarligt. Men med et samarbejde med Profil Match er det i realiteten dét, du opnår. Bare med den store forskel, at du kun betaler, når du bruger vores specialister.

Worker with document

Bliv ringet op!

Vil du høre mere om de ydelser vi kan levere, så udfyld formularen herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Tidsbegrænset kompetencebehov:

Hvis en opgave er tidsbegrænset og kræver specifikke kompetencer, er det oftest både den hurtigste og kvalitetsmæssigt bedste løsning at hyre en freelancer med specialistkompetencer i stedet for at opbygge kompetencerne internt i organisationen.

Adgang til specialistkompetencer:

Mange opgaver kræver specialistkompetencer, som ikke findes i virksomheden. Derudover er det ofte svært at tiltrække og fastholde de dygtigste til traditionel fastansættelse. At hyre en freelancekonsulent giver dig adgang til de stærke specialistkompetencer ASAP og med en meget hurtig leveringstid.

Fleksibilitet i opgaveløsningen:

Vi definerer opgaven ud fra hvad dit behov som kunde er, og vores proces for at finde freelancekonsulenter gør, at vi er i stand til at finde lige netop den konsulent, hvor din opgave passer helt perfekt, hvilket sikrer dig både en høj fleksibilitet, men også en god pris.


Profil Match er det fornuftige valg. Vores rekrutteringsproces er kvalitetssikret, så vi finder de rette, kompetente specialister inden for 48 timer, uden at gå på kompromis med faglighed og kvalifikationer.

CASES

Hurtig levering af vikarer

Hos Profil Match har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksible og hurtige til at stille vikarer til rådighed.

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik.

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten gennem de vikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten altid er høj.

Worker and the Construction