Transport, lager og produktion

Dygtige vikarer, der effektivt kan håndtere diverse opgaver inden for pakning af varer, containertømning eller ekstra hænder i produktionen.

thin

Fleksibel vikardækning med dansk og udenlandsk arbejdskraft

Søger du effektiv vikardækning til din produktion? Hos Profil Match har vi vikarer til rådighed, der kan udføre diverse typer af arbejdsopgaver inden for produktion.

For at sikre den bedste og mest optimale arbejdskraft har vi både danske og udenlandske vikarer fra det meste af Europa. Derfor vil der også være variation i de kompetencer, vores vikarer har, fordi vi imødekommer de behov for medarbejdere, du har inden for produktion. Samtidig betyder det også, at vi kan hjælpe dig med det samme, du har brug for ekstra arbejdskraft.

Professionelle og kompetente medarbejdere er uundværlige, når man driver en forretning, derfor skal du heller ikke vente på dine vikarer. Vi har altid vikarer til rådighed med høj faglighed.

Bliv ringet op!

Vil du høre mere om de ydelser vi kan levere, så udfyld formularen herunder og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Vikarer når du har behov for dem

Vi gør det nemt for dig, så du ikke skal bruge unødig tid på at finde kompetente og professionelle vikarer til dit team, som selvfølgelig er mødestabile. Du har altid mulighed for at kontakte os, for vi sidder klar ved telefonerne eller tasterne, så vi hurtigt kan løse dit behov.

Som din samarbejdspartner kan vi stille medarbejdere til rådighed, der kan udføre roller, som eksempelvis:

  • Produktionsmedarbejder
  • Industrioperatør
  • Projektleder/projektassistent
  • Maskinarbejder
  • Svejser
  • Smed
  • Truckfører
  • Pakkeoperatør

Du vil hurtigt opleve, at vi er fleksible og løsningsorienterede, når du har behov for medarbejdere, uanset om det er et akut behov, eller du planlægger ud i fremtiden. Vi gør altid, hvad vi kan, for at det er den samme vikar, der bliver stillet til rådighed, så det er en, der kender processerne, arbejdspladsen og opgaverne.

CASES

Hurtig levering af vikarer

Hos Profil Match har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksible og hurtige til at stille vikarer til rådighed.

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik.

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten gennem de vikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten altid er høj.